Anotace: Chvilka slabosti a dílko je na světě. Raději milostnou poezii mám, někdy však oddávám se nebezpečným hrám.
Nahý jo. Tak šup obléct obout a ven. tam smutnění přejde. Alespoň na chvíli.
Krásná báseŇ
19.08.2007 19:13:00 | Lucie Teru
Jsi uprimny a libi se mi ze si na nic nehrajes, pochopila jsem ted uplne vsechno. Napsal jsi basnicku moc krasne .
08.06.2007 22:41:00 | carodejka
Jsi uprimny a libi se mi ze si na nic nehrajes, pochopila jsem ted uplne vsechno. Napsal jsi basnicku moc krasne .
08.06.2007 22:40:00 | carodejka
Tak, chlapče. Dočetla jsem Tvá dílka...
Píšeš, že jsi nahý. Tak fajn. Zůstaň tak. Vem pero, čistý papír... a piš. Nepřemýšlej! Piš. Rozhlédni se kolem sebe... a do sebe. Spoj to. Nerýmuj. Piš, piš, piš. Ať se klidně spojí žaluzie ve Tvém okně s černou záclonou v duši... ať se Tvůj záděr na nehtu spojí s bolestí při pohledu na sexuální odmítnutí Tvé ženy... ať se Tvá láska spojí se síťkou v bedýnkách u počítače... spoj nespojitelné... a začneš psát jako Básník... protože za Tebe bude psát Tvé nadvědomí a věrný přítel podvědomí... a jako správného kámoše vpustí k sobě svého čtenáře - Tvé vědomí... Jsem krutá? Doufám... že ne. ;-))
04.06.2007 23:36:00 | Levandule