ale ja jsem ostrov
nadějí a přání..
jenom prostě nejsem
jen tak běžně k mání :o))
nejsu tu tak dlouho..a klíště už vůbec ne..
možná majinko...mno..neni cas...skoda..
basnicka povidlovaaa...
07.06.2007 11:59:00 | Bean
Neumíme být ostrovem pro každého zoufalce?? ;)... a že je jich dost...
04.06.2007 16:17:00 | prostějanek
Tomu se říká Vyvrcholení.
Básně.
Ještě že mě osud nechal ztroskotat(?) tam, kde chci nehladový zemřít.
04.06.2007 15:29:00 | smudlinek