Omluva

Omluva

Anotace: K tomu ani nemám co říct, jenom jsem ze sebe potřebovala dostat co jsem udělala...

Omluva

Král noci - Měsíc - si visí mě nad hlavou
A cáry mraků jen plují si dálavou,
Vzpomínky nezvány tiše vkradli se dál,
Tak, jako by se sám Bůh té bolesti smál!

Já se utápím,
Padám ke dnu níž,
Snad se utrápím,
Snad už jsem ti blíž!
Tak s hlavou skloněnou
Se ploužím těžkou tmou,
S mou duší zraněnou
Jen jít za vinou svou...

Jsem jako zvony, co ztratí hlas napořád,
Když z krovů vzlétne zlověstný havranů řad.
Vždyť zvon bez srdce nemůže už nikdy znít,
Jak potom člověk by mohl bez něj dál snít?

Já se utápím,
Padám ke dnu níž,
Snad se utrápím,
Snad už jsem ti blíž!
Tak s hlavou skloněnou
Se ploužím těžkou tmou,
S mou duší zraněnou
Jen jít za vinou svou...

Měla jsem raděj při tobě stát
A ne si na velkou dámu hrát...
Snad odpustíš mi, jako já tobě,
Že ležíš sama v ledovém hrobě,
Chladná a ztuhlá v něm navěky spíš -
Mohu jen doufat, že už netrpíš...
Promiň...
Autor DArchangel, 04.06.2007
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: Nergal, Charibeja, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Hezké básnicky, skoro se bojím zeptat, co se tenkrát stalo. Mno nechám to na tobě, nemusíš odpovídat.

26.07.2012 20:19:50 | Nergal

líbí

Tak tahle báseň je opravdu nádherná! Moc se ti povedla!

13.02.2008 18:26:00 | Charibeja

líbí

vina ťaží viac než balvan na krku.. odpusť sama sebe, polka z neho odpadne...bude sa ti ľahšie kráčať ďalej...drž sa, báseň je pekná

14.08.2007 14:39:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel