Vteřiny
Anotace: jen takovej napad. Kdyz se vteriny vlekly...
Vteřina za vteřinou
vleče se
tik ťak tik
Ručička u hodin
se namáhavě plazí
Snad docházejí baterky
a jí tím síly
Nebo je to snad tichem a samotou
tam uvnitř mě?
Tebe?
Nás?
Tik
Ťak
Tik
Ťak
Komentáře (2)
Komentujících (2)