hehe...dík za komentář. Nakoukla jsem na kousek tvého "románu", moc mě to nezaujalo, ale to je tím, že romány nečtu, tak nemám jak porovnávat, takže nostress;o) Zato "bojím se" se mi vcelku líbí a rozhodně to s tebou se psaním básniček nevypadá bídně, tak hurá na verše, těším se:-) Měj se krásně, livie /shanti/.
13.06.2007 14:23:00 | Livie
Hu hůůů....ta poslední věta mi vyrazila dech a neber to jako lichotku;-) Zkus přečíst pár básniček a zjistit,který slova a verše jsou už stokrát ohraná;-)
04.06.2007 19:38:00 | Haňa,dívka do nepohody