No-o-o ... Některé rýmy mě tam celkem šokovaly..Ale to je tak všechno. Nebylo tam nic, co by mě nadchlo ba ani donutilo k zamyšlení :( ...
Příště se snaž více ;) ... kšando (hrozně se mi líbí tvůj nick) :D
13.06.2007 18:59:00 | Zuz.
Nuž je tam méňe těch ,,ohranejch" rýmů,ale stejně /rádi-jako kamarádi/ je už trochu nuda a dovolila bych si nazvati to kýčem. Ale přece jen já do toho nemám co kecat:-D .Těším se na další tvoje věci.Spozdravy Haňule;-)
04.06.2007 19:44:00 | Haňa,dívka do nepohody