Zahazujem
Lehkovážně zahazujem
vlasy,
staré smutky,
nové lásky,
vypadené řasy.
Čekají nás první
postřižiny,
slavnosti
mládí,
her
a kocoviny.
První pusa na tvář
a první noc
jsi z domu
bez dohledu
rodičů.
A k tomu
je tu s tebou
ten strašně něžný
lhář.
Cit? A nebo rozum zdravý?
První duel spolu
svádí,
nechme je v klidu,
ať se vydovádí
/jsou jen jednou mladí/
a až přijde okamžik
ten pravý?
Ať ukáže srdce...
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (5)
Komentujících (5)