Jitka
Anotace: Původně to měl být rockový text, ale nějak jsem to přepoetizoval ... tak vzniklo něco, čemu jedem můj kamarád říká poetický průjem :-)
Chytám se stébla duhy
Které se možná spletlo
Jsi první jsi i druhý
A já jsem temný světlo
Až bude jednou brzy
Zbarví se všechny síly
Školáka taky mrzí
Když přijde únor bílý
A já jsem temný světlo
Co chodí v bílým hávu
Ti které nepopletlo
Uvidí zlatou krávu
A nebo zlatý prase
Co krade lesklý sklíčka
Pak tančí na terase
Když dohořívá svíčka
Už praská louka snění
Ve svitu kopretiny
Odchází promlčení
A přijde někdo jiný
Ty ale budeš věčně
Mít duhu ve svém klíně
Modře a neskutečně
Jak ryba na mělčině
Komentáře (0)