Pesimistická
Anotace: Recesistní chanson pro jednu příliš smutnou spolužačku ...
1/ Nechci už žít
Neb žití mne mrzí
Vezmu si prášky na spaní
Vzbudím se časně
Vzbudím se brzy
A sním ty prášky k snídani
2/ Nechci už žít
Neb vím že až zemru
Ani pes po mně neštěkne
Vím že už teď
Ve mně vidíte lemru
A to je od vás nepěkné
3/ Nechci už žít
Neb vše na co sáhnu
Brzy se v trosky promění
Nedivte se mi
Že po smrti prahnu
Když není tu ten kdo ocení
4/ Nechci už žít
Neb nepoznám duši
Jež vyšle pohled chápavý
Amor snad nemá
Náboje v duši
A mě už čekat nebaví
5/ Nechci už žít
Však až na mém hrobě
Vyroste záhon konopí
Snad někdo najde
Vzpomínku v sobě
A snad mou bídu pochopí
Komentáře (0)