Tak tos mě dostal - moc moc se mi líbí - jinak chtít jen komentáře, to budu dělat častěji - myslím, že to je historicky první okamžik, kdy jsi na mě promluvil:-D
07.06.2007 15:32:00 | Rádoby zoufalá
To se mi líbí... budu vyčkávata ¨za rohem, tak si dejte bacha ;)... roboti ale tvrdí, že UViDíme... ;)
05.06.2007 16:35:00 | prostějanek
to bude jízda
takhle bourat hnízda
plná veselosti
smíchu,
který vryje se až do morku kostí...
těším se na to borcení,
všude kolem takové radosti
a přitom důvod k ní ani za mák není!!!
to bude k zmaru všeho bestiální krok
stačí povel,
ten pokřivený optimismus
jak invaze
nádoru v organismu
zástupy vyplení...;o)
05.06.2007 12:49:00 | Žqáry
nožů mám k dispozici tucet..
když přijde chvilka..
budu ho mít v ruce..
a potom záleží jen na osudu
c s tím mým..v ruce..
dělat budu .o))
05.06.2007 10:55:00 | Bean