Žúr na pláži...
Anotace: Trochu ujeté,ale...
Spústa ľudí na pláži
sa odviaže a obnaží
A len tak ledabolo
tam ležia na holo
Každý sa usmaží,
kto ledabolo
leží na pláži
a nahotu neustráži
Dobrý návod
na slnečný faktor
Natieraj sa dovtedy
kým neprejde ťa...../?/
Divná vec v pohári
je namiešaná
Veď len pár deci
sme čulí do rána
Žiari neón
chutné karé
v TV beží ,,LEON,,
Jean Reno
ten tiež je v bare
V medzityčí
sú lesknúce devy
Vlnia sa tu
Ivy,Emy,Evy...
Komentáře (2)
Komentujících (1)