tak hezky sedlo... melancholie, nostalgie... jenom pár posledních řádku mi nějak nesedlo... nějak to nemá závěr
06.07.2007 16:08:00 | synthetic darkness
Sliby se maj plnit.. trdlo splnilo, neselhalo. Děkuji za včerejší chvilkový rozhovor, zase mi řekl, že vy dva jste... a tahle básnička... hele.. ty nevíš, že lítá se i dolů.. stačí... vzít motýlí křídla básničce co letí sama od sebe..stačí se nechat unášet.. jako ryba ve vodě.. podívej.. letíme... všichni... já, ty, věrka a všichni co se přidaj, klárka, lucka... tady z liter.. všichni.. není to krása? vy dva smutnílci... at už to nevidim :-)
05.06.2007 14:42:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Už tě zase uvidím, rozbiju si před tebou koleno. A ty mě budeš utěšovat.
05.06.2007 11:40:00 | smudlinek