Anotace: ...
No teda!!!
Skutečně objev dne!!
:-)
Kdyby to šlo, dávám dvěstě!!
Fakt vynikající!!
PS: Můžu se drze zeptat, jestli je to osobní záležitost? Zdá se to dost konkrétní, tak že se bude jednat i o konkrétní hřbitov? V jakém městě, smím-li se ptát? Tak trochu do toho totiž "dělám".. Helfštýn, že by přímo Lipník??
:-)
07.06.2007 14:29:00 | La Suneteto
...jsem nadšená...moc se mi to líbí...já ze svého mrtvolného bytí úplně ožila...
06.06.2007 10:54:00 | Lota
Tak tohle je paráda, nemůžu ani uvěřit, že tohle napsala 17 slečna...moc dobré:)
05.06.2007 14:59:00 | Sunny
Ten konec je překvápko a je to chytře napsané, vidím v tom i to co je pod povrchem.
05.06.2007 14:39:00 | Jarky