Horký vzduch

Horký vzduch

Anotace: ...

Horký vzduch země zas svírá
Lepí mi na tělo déšť
Na krev vroucí už dál nezabírá
Hoří touhou, to nezakryješ

Tmou se rdousí na stěnách stíny
Nabídnou si siluet pár
Ve snech rvou si vlasy a splíny
Karty v loužích už ztratily tvar

Na rtech slaná chuť tvého těla
Venku prší vzpomínky zas
Na ta rána, kdy zimou se chvěla
Hrnky kávy, co vychladil čas
Autor Jn.s, 05.06.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nádherná .. nevím co víc k tomu dodat

05.06.2007 15:49:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí