Anotace: Někdo ti odvede rodiče do koncentráku, kde umřou - otřepaná myšlenka. Rodiče ti unesou - tohle není akční trhák. A tohle je reálná verze, která se dá lehce napsat.
Zajímavá, taková vymykající se obvyklému obsahu. Ale jedno mi vadí (možná jsem puntičkář): ..kámošky ji podvedli..?
10.06.2007 17:07:00 | prostě Zuzana
Myslím, že tady ta se ti povedla.. hodně.. člověk nad tím aj přemýšlí ..
06.06.2007 18:36:00 | Najlin
... báseň je i není básní ... jako ty mé ... ale obsah mě sejmul hlavu ... je mi líto ... téhle tvé zkušenosti ...
05.06.2007 18:11:00 | Marcella