Slyším sebe řvát
Anotace: Slyším sebe řvát
Jsem dobrá, ale ne pro každého,
jen pro svůj profil,
který ztrácím každým dnem.
Někde v hloubi slyším sebe řvát,
ubohá a bojácná mám strach v nahotě své se ukázat.
Nevím, co cítím, pocitům se vyhýbám,
vím, že před životem do samoty utíkám.
Na nic nemyslet, a zaspat další den,
jednou se probudím, čekám každým dnem.
Komentáře (2)
Komentujících (2)