Přátelství
Anotace: Prosím tak jak píšu a nejen to.
Přátelství?
Přátelství nejmocnější počin na světě.
Přátelství to je to co vždy když je, najde tě.
Přátelství je čarovné leč prosté, čisté.
Přátelství najdu tě a ty mě, víš kde.
Přátelství nikdy neřekne ti ne.
Přátelství ať je válka, zima, vždy zahřeje.
Přátelství hordu nepřátel porazí ---
Však jediný protiklad a je po naději
Zrada - - - -
Jen to slovo bolí, a věřte skolí - i tunového býka.
Je to jak když ti do srdce, od přítele, vnikne dýka.
Prosím, varujte se podlosti, lží a zrady
Prosím, buďte mými kamarády.
Vážně dík…….
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)