Kolotoč
Anotace: mou hlavou prochází myšlenky,vzpomínky......
V hlavě mám velký kolotoč,
hlavá se mi motá a já nevím proč.
Nejasné rysy míst a postav,
zítra se lásko za mnou dostav.
Vzpomínky se točí mojí hlavou,
uteklo to,v dálce plavou.....
smutno je mi po těch krásných chvílích,
stýská se mi po těch milých...
Komentáře (0)