Můžu?
Anotace: Nerýmuje se to, ale.. no prostě ale..
Můžu za Tebou? Prosím.
Já nemám sílu s těmi pokrytci tady žít.
Nemám chuť se každý den přetvařovat,
dělat, že je vše v pořádku.
Je jen pár věcí a lidí,
pro které mám chuť žít.
Nejsi to Ty, ani Ty.
Je to on a ona, ano přesně oni.
A ještě pár takových..
On a ona,
ovšem moc jich není.
Každý vždy ublíží,
ať vědomě či ne.
Komentáře (0)