Pro dnešní den si uděluji výjimku
Ani jeden z nich netušil,
že dnes...
Obyčejné ráno,
George W. Bush je ještě v Praze,
ranní kafe půl na půl s mlíkem.
Fotka v novinách mi zase nevyšla.
Jistota pravidelné pracovní doby,
každodenní útěky,
učit se a zkoušet žít sám za sebe.
Jen dnes je povolená výjimka.
Pro jeden zakázaný polibek,
v rozjetém vlaku.
Večer se mi doneslo,
že mi ta fotka vyšla.
Komentáře (6)
Komentujících (6)