čekání
Anotace: Kdo si počká, tak se možná dočká.
Čekání
Čekám na dívku krásnou,
čekám a naděje hasnou.
Zdali se ona objeví,
tak to mi nikdo nepoví.
Snad se té chvíle dočkám,
kdy řeknu: Miluju tě jejim očkám.
A chtěl bych veršě psát,
o tom jak rád ji vidim se smát.
A tak dál jsem tady sám
a na její úsměv čekám.
Na to až se jak anděl objeví,
ale kdy to bude nikdo nepoví.
Komentáře (0)