Anotace: ...:( ...
nějak jsem ji neokomentovala - a to se mi líbí tak moc - co k ní? v podobném stavu jsem taky napsala pár básní, ale pak vyděšená svým přístupem k světu jsem je dala do koutku počítače a ten vyhodila do vzduchu...(tak se to dělá se skutky minulými:-)) (ne, jenom musím nějak odůvodnit katastrofické tendence počítačů v mé blízkosti...)
26.06.2007 17:12:00 | Rádoby zoufalá
Krásné, White, jen jsem Ti chtěla napsat vzkaz a nějak mi to nejde. Přijeď na sraz Literu 22.6. v Brně, dále viz Diskusní fórum.
08.06.2007 01:40:00 | Liv
..neboj..si už velký kluk..jen ..malinko jukni..
..kuk :-)))..třeba se zrovna nedívá..
06.06.2007 11:41:00 | isisleo
jsi štastný člověk , že ti tam zní toho tak málo a ještě to umíš popsat ,kdzž to začne v mé hlavě tak je to nezvládnutelný tobogán ...:-) moc pěknš jsi to vystihl kavec
06.06.2007 08:59:00 | kavec