ješitní chlapi si nejsou jistí sami sebou... ale ty si můžěš být jist, že ti to básní hezky ...
06.06.2007 23:50:00 | Popelka
Jo jo, vzkazy nejdou. Určitě něco brzy přidám, ale časově teď moc nestíhám. Není to státnicema, ale profesí. Jinak básnička pěkná a ladně čtivá jako (skoro) vždy. Poznámka pro ostatní: "j.c.ové" jsou dva, takže s tím věkem to není až tak absolutní.
06.06.2007 22:57:00 | G30R63
Chlapská ješitnost? Dokonce jsem se i usmála :)
A ženská dotěrnost? Nemohlo být řečeno líp :)
Lucie
06.06.2007 21:49:00 | Lucijena
Tak bez komentáře. Jen vzkaz: vzkazy opět nejdou. A ten výňatek z básně jsem vzala na sebe, jakože je dobře, že konečně ta ženská zavřela pusu. Jméno Jana. Těším se, až se zdejší funkce "mrtvých" schránek obnoví.
06.06.2007 21:31:00 | Liv
Nechceš komentář?Musel bys napsat proč. Ale já musím .Ráda Tě čtu a líbí se mi o nich přemýšlet.Tato, nevím je-li napomenutí,či chvála. Snad na to přijdu.
V každém případě je poučná. Měj se.
06.06.2007 16:38:00 | s.e.n