Otrok nebes
Pár kapek co zůstalo po dešti,
z kopce do údolí pomalu se vlečou,
stejně jako život z výšin dolů padá,
tak po duši sám ďábel mi sahá...
Démon či ďábel jsem sám sobě,
a do pekla cesta je tak krásná,
lemována dobrými skutky,
vede až k sobectví...a čistotě...
Jako otrok nebes,
řítím se do pekel...
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)