Je chmurnej den,
a ty se ptáš,
co bude dál.
Náš dávnej sen
v paměti máš,
jen..že nám lhal.
V koruně stromů
choulí se klubko štěstí,
co vítr sem přivál.
Hodiny živaota,
co zůstávaj
a přitom se mění.
probdělí noci
a slova,
co bolí.
S nocí se střídá den,
a skutečnost?
...pouhej sen...