Anotace: ...
Chtěla jsem napsat-Zlé časy jsou pryč.Byla by to však iluze do které jsi nakonec dobře píchl.
10.06.2007 07:24:00 | s.e.n
Však já nefňukám, na konci je napsaný, že je to vlastně dobře :) Ty.. rytíři..
09.06.2007 23:28:00 | Euka
zdarec Listere .o))
koukam, ze vladnes slovy
tak jako mečem
nejspíš TO umíš..
v leže..
ve stoje..
i v kleče..
máš příjemnej dodějevtahující způsob psaní...
jo..a abych nezapoměl..
taky mám rát sem tam tohle hraní .o)
07.06.2007 21:41:00 | Bean
Teda jehlo.. teda zda li ti tak mohu říkat. Tím posledním jsi mě dorazil .. fakt je to něco..
06.06.2007 18:34:00 | Najlin
...neslyšně umírá Bůh...-včera jsem mu vzkazovala po jednom věřícím poštou Motlidba s.r.o vzkaz :If you exist, see you in hell...a on už umřel...škoda, že ho tedy nedostane.To je lítosti, viď?
06.06.2007 16:20:00 | Ayla