Anotace: ...
"V očích pocity míjíme zdáli ... nový etapy, nový naděje tvých snů .... úzkost, cosi v očích, čemu bránit ... lepší souznění svých dnů ... snům se bráním, bloudím, to se mi jenom zdá ..."
Fourth face
29.07.2007 19:49:00 | Lisa Kloboučková