Zdařilé, pěkné.
možná bych měl malou výtku k tomu:
"V naší zemi nikdo s nikým není,
však přijde někdo kdo to změní.
On přijde pomoct zachvíli
a lidskou zlobu roptýlí.."
Jednak si nejsem jist, že někdo za chvíli přijde, to mi zkazilo trochu ten nasazující pocit, který ve mě vyvolaly předchozí řádky. A myslim, že spíš než zlobu tak lhostejnost by měl rozptýlit.
Jinak se mi to líbilo.
12.04.2008 19:11:00 | Orichi
Nikdy nedovolme aby někdo bojoval sám! Tak povstaň národe a nenech nás v tom samotné. Lide český, neskláněj hlavu. Máme hrdost, máme čest, máme sílu! Tak ji použijme a vyražme do ulic. Ať politici slyší lidu hlas!
06.06.2007 18:52:00 | Miro Sparkus