Zlotřile Lilo? .. myslím, že pekělně zlotřile.. A pak že Santa neexistuje.. Existuje a Franti ho viděla..=)
08.06.2007 08:20:00 | Morgana la Fay
máš tu určité body, které za to docela stojí... např. ten se zenovou anekdotou... ale to už si jednou použila, viď? jak si vyprávěla čtvrtou zenovou anekdotu a on už tam nebyl... jinak nepřinášíš nic nového a trochu se plácáš na místě. zdá se mi, že poslední dobou sekáš verše jak baťa cvičky a je to na nich znát.
06.06.2007 21:58:00 | grygaruv atelier