Krasne ... vidis jak je ta jiskricka velika... vem ji do dlani at Ti neuhasne...
10.06.2007 13:44:00 | carodejka
Ty máš asi hodně rád ty jeleny,čtu o nich v každé druhé Tvojí básni!:-) Tahle je docela pěkná,ale víc se mi líbí ty,které nejsou slovními hříčkami.
07.06.2007 19:17:00 | Chancer