Kazdy si svou cestu zvoli sam....urcite dojde ale kazdy ke svemu cili, verim tomu. Moc krasne jsi tohle napsal.
16.06.2007 01:01:00 | carodejka
Milujme ŽIVOT,
jiný nebude,
každý z Vás si určí
hladinu své vnitřní rozkoše.
Sloka by měla být napsána buď pro "milujme", tedy "každý z nás", nebo pro "z Vás", tedy "milujte". Mělo by to být sjednocené. Navíc v množném čísle se nepíše velké V, to jen při oslovení jedné osoby (tento způsob používá málo lidí, já a G.P. ano :-D), tedy má být "vás" :-)
Tohle je Tvoje zatím vážně nejlepší báseň, už jsou tam nové, neotřelé výrazy, myšlenky... A DĚKUJI!!! ;-)))
08.06.2007 13:50:00 | Levandule
Tahle je asi nejhezčí,co jsem od tebe zatím četl,fakticky se mi líbí!Melancholii tam ale nevidím,bereš život takový,jaký je a to melancholie není,ne?A víš,co se říká: "Každý svého štěstí strůjcem" a také "Žiješ jen jednou".Ano,život je dar,kterého musíme rozumně užívat!
07.06.2007 19:26:00 | Chancer
v hromádce smetí, jako všichni...
07.06.2007 18:38:00 | Trdlo