REP...
Tak co bys chtěl, vilu-bárak a hodně peněz ale já ti řeknu co ti dám, kopačku-přes držku a na nos pár děl já jsem totiž Ärný,king kong a k tomu Cheky Chen, Když mě někdo nasere, tak jsem kurva zlej,Neutíkám z boje,nejsem posranej,já jsem totiž zabiják,na krku nosím kříž a smrt je pořád blíž,jsem jidinečný člověk tak nech si o mě jenom zdát,Jsem Pakárník no a co má bejt?..
I tak jsem člověk co má právo být svobodnej...
Nevíš co znamená aby byl život drsnej...
Říkáš že jsem hrozně krutej...
Posmíváš se týpkům co jsou žlutý a černý
je to od tebe docela hnusný,...
nedělej to jinak bude tvé srdce pustý
moc riskuješ,pod nohama to máš kluzký
všímej si svého jinak budeš brzy mrtví...
Komentáře (0)