Paní Y
Anotace: bez vlivu rohypnolu :))
***
život je báseň…
na křídlech bílých andělů
v Evině rouše ctnosti
nasává nektar z požitků
had jablkem už nedočkavce hostí
a zdá si touhu o kráse
o muži s tváří hrdiny
svalech a těle ze žuly
co honosí se rysy – v pravdě božími
než zašlape ho bez výčitek
a bez skrupulí do hlíny
nosí se v šatech z hedvábí
stvořeno UNISEX
dvě ňadra oběť přivábí
boky se vlní, známá lest
nohy už chystají se hlavu splést
život je báseň…
a zlaté démanty se pyšní
když svádí bitvu, přímo šílí
pocity na krajině břišní
kdo další bude její milý???
pln touhy, vášně dojetí..
než zapíše se do seznamu,
kořistí a obětí...
***
Komentáře (2)
Komentujících (2)