Život
Přísloví
Až vše Tě v řití opustí,
Ty směle proti bouři pluj,
všem ranám nastav čelo
své, trp tiše,
nikdy nežaluj(nenařikej)
,,Zítřek je budoucnost
každého znás!"
a moje nej!
BOJUJ
Armádě zdar
proti válce mír.
Proti štvaní klid,
a proti všem,
co vraždí,
v boji nastoupit..
jsou to blbosti..ale v něčem mi fakt pomohli
Komentáře (0)