Anotace: tohle je moje 1.dílo tady nevim jak uspěje,ale je to hlavně o tom,co sem zažila v posledních dnech...
Jako dřív to už nikdy nebude,protože i když sem nechtěla,musela jsem si vybrat....co jiného mi zbývalo,když se na mě vybodla kámoška,viď?Takže teď už budeme pořád spolu!!!!Nechtěla jsem mít jen jednoho človíčka,na kterého se mohu spolehnout,ale ono jich víc prostě není! Mám Tě hrozně moc ráda!Ne,to není přesné,já Tě totiž MILUJU!!!! :-D Nevím,co bude ten další rok,ale jestli odejdu,i tak se musíme dál scházet a pořád si budeme volat!!!Třeba o půlnoci a třeba z budky!!!
25.08.2007 10:55:00 | Jamesow
nevím,jestli do té básničky náhodou nepatřím...dokonce mě napadly dvě strany,jak bych se tam napasovala...to co sem psala na icku,když sem měla blbou náladou ale stále platí,i když mě to moc mrzí...mám vás ráda,obě!!!
11.06.2007 19:37:00 | Jamesow
Seber se!Řešení se najde vždy a na trojce nic špatného nevidím!;-)
07.06.2007 21:38:00 | Chancer