Anotace: Pro mnoho lidí už nebudeš jen dítě .. Pro mě ano :* Jinak by to snad ani nešlo. O půlnoci jsem psal, ať Ti spadne pod nohy hodně čtyřlístků. Budu se snažit, ať o žádný nezakopneš...
... i mi se to líbilo a přeji osl(o/a)vené hodně krásných dní a ještě krásnějších nocí ... a Tobě další poetickké i jiné životní inspirace ...
P.S. Já si fakt nevymýšlím, ale kvůli robotům teď musím napsat: PRC ... To nemá chybu...)
10.06.2007 22:45:00 | Hary_nš