Anotace: věnováno
musím ti sem popsat jeden můj zážitek...
první, co mě doslova praštilo přes ksicht, když jsem vešla na literáckej sraz bylo několik divných obrázků na stěnách...šla jsem blíž a zjistila, že jsou fakt divný a psychotický a brutální i zblízka. Krásný. A podle jmána tvoje. Takový němý výkřiky....najednou jsem si připadala se svýma pastelovýma barvičkama ještě menší než obvykle. Smekám klobouk, jsi talent a máš neuvěřitelnej výraz...
23.06.2007 22:28:00 | Trdlo
... takhle se ptáme často ... odpověď nepřichází ... opravdu mrazivá ...
08.06.2007 10:15:00 | JardaCH