Vzpomínám
Anotace: Občas je hezké zavzpomínat .
Vzpomínám na den , kdy jsem měl k tobě blíž .
Vzpomínám na sen , co nebyl snem když jsi řekl: "Spíš?"
Vzpomínám na chvíli , jak krásně mi s tebou bylo .
Vzpomínám na síly , kterých mi nechybělo .
Vzpomínám na balení , jak jsem se styděl .
Vzpomínám na kalení , dvakrát jsem tě viděl .
Vzpomínám na slohy , které jsem ti psal .
Vzpomínám na vlohy , které jsi mi dal .
Vzpomínám na tvůj dech , který jsem cítil .
Vzpomínám na pelech , který se vznítil .
Vzpomínám na nebe , jen na pár chvil .
Vzpomínám na Tebe , ze všech mých sil .
Vzpomínám na řasy , které mrkaly .
Vzpomínám na hlasy , které říkaly : …
" Lásko , srdce jsi mi vzal , a to své mi dal .
Tak mi ho opatruj lásko moje , já budu opatrovat zas to tvoje !!!!"
Komentáře (4)
Komentujících (4)