Outsider
Anotace: Ženy a dívky s námi někdy dokáží dělat opravdové divy.
Cítím se jak malý ptáček, který zrovna z hnízda padá.
Soupeři jsou ve skvělé formě s rameny přes celá záda.
Rozum radí - nekal vodu, uznej svoji nevýhodu.
K němu přidává se cit - dnes nemůžeš zvítězit.
Vím, že rozhodují pouze výkony a činy,
vavříny teď prostě získá někdo jiný.
Náhle přišlo povzbuzení,
od Ženy - a vše se mění.
Země zachvěla se rázem,
nervozita padá na zem.
Cítím příliv nové síly,
i bez křídel letím k cíli.
Někdy stačí od té pravé třeba něžné políbení,
hošík z outsidera pak v jedničku se rychle změní.
Komentáře (3)
Komentujících (3)