Zmatek si sviští
Stát na stráni a štěbetat dolů
na kraji stolu
chtěl skočit na laně
stát a kývat se
nemoh přijít na druhý ráno
chleba s máslem slepit
marmeládo blbá !
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: prostě Zuzana, Hynas
Komentáře (1)
Komentujících (1)