Brána
Anotace: Jedna ze starších básní (začátek května) napsaná pro mou paní. Tak to dopadá, když máte potřebu něco nebo lépe řečeno někoho zachraňovat. :-(
Noc čarovná objímá Tě ze všech stran,
ruce neposedné klepou u Tvých bran.
Nechť Tvá duše a mysl zahalena je
do víry a naděje, která neprohrává.
Vítr tiše šeptá ze všech stran,
„nepodlehni, jen se braň.“
Duše krvácí, ze svého selhání,
rána se zacelí a pouto,
které pojí nás se zocelí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)