Rozkvetlá louka
Okvětní lístky tulipánu,
na rozkvetlé louce ztracené,
padají k zemi a plné šrámů,
končí v kalužích smočné.
Rozpustilé včelky dovádí v krajích,
kde mísí se barvy tepla s vůní jara,
a krásní ptáci, jenž letěli na jih,
vracejí se z pouští Masai Mara.
Komentáře (1)
Komentujících (1)