Lidské vlastnosti
Anotace: .................
Dítě s cihlou místo hlavy,
je duté a hloupé a drzé.
Žena s bílými křídly,
vznáší se jako pták, je dobrotivá a milá a plachá.
Muž s tlamou plnou tesáků,
je ostrý jako pes, je to cholerický vztekloun.
Všichni jsme nějací, každý máme nějako
vlastnost, pro kterou jsme typičtí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)