Voda hříchy nesmývá ...
Anotace: Jak končí nešťastná láska...
Úderem osmé venku lije ,
mé srdce zatím stále bije .
V chladném dešti a zvuku hromů ,
snažím se skrýt v korunách stromů.
Dálka odhaluje další blesky ,
vzpomínám jak nám bylo hezky.
Kapka za kapkou na zem padá ,
snad byla jsem příliš mladá.
Voda na parapet bubnuje,
mé svědomí to zruinuje .
Lehký deštík se v bouřku změní ,
naše láska upadne v zapomnění .
Nebylo to lehké poznat ,
nechtěl jsi svou vinu doznat .
Kdosi otevřel mi oči ,
na WC cítím zápach moči .
Kam zmizel ten tvůj duch ?
Ty jsi byl pro mne čerstvý vzduch .
Teď mi kyslík dochází,
stříkačka dostane mě z nesnází .
Už to nepotrvá dlouhou dobu ,
a budu se na tebe dívat z hrobu.
Snad ti to pak jednou dojde ,
že v životě ne všechno projde…
Komentáře (0)