Anotace: .... hned po medikamentech a léčebném režimu ... je totiž strašně důležité dávkování ...
Pomni na Murphyho zákon, jenž praví: "Když věci dospějí od desíti k pěti, cyklus se začne opakovat..."
12.06.2007 14:24:00 | Hesiona-Essylt
...alkohol prý škodí...ale dokáže i pěkně uspat...takže jak je to?
P.S. na zdraví! :)
DFC? že by DeFiCit?
11.06.2007 16:04:00 | callowsick
..no takovej gulášek typu"zmoralkohol" taky není k zahození,ochutnáš,necháš k posouzení patru a pak jíě a jíě a jíš....a je po něm....žíííízeň veliká...
09.06.2007 15:06:00 | Harr
chlape, tvá tvorba mě začíná zajímat! :)
a taky mi tohle připomnělo Krchovského.
XOX (robot si se mnou chce hrát piškvorky)
09.06.2007 14:46:00 | Paralelní možnosti
...a já ti ze srdce za tu radu děkuji...přesto ji raději na sobě neaplikuji... :-)
08.06.2007 18:48:00 | Lota