Královna
Šla jsem v zámku po dlažebnách kostkách,
při každěm klapnutí podpatku zvířil se prach.
ty kostky střídaly se,
černá, bílá zdá se,
jako šachovnice.
Při každěm klapnutí zvířil se prach,
jsem jen královnou ve svých zakletých hrách.
Komentáře (0)