Pastička na myši
Můj život je jak pastička na myši.
Jednou zklapne a co po nás zbude.
Riskuju a to není málo,
za kus pohlazení mně to přece stálo.
Jsem jako myška prahnoucí po sýru,
připravena na velkou hostinu.
Rozum mně říká,
konkurence je veliká,
obezřetná buď,
na špíček nesedej a proto doma buď.
Myška nejspíš nevěděla,
na pamlsek naletěla.
Teď má v očích slzičky,
smočily jí tvářičky.
Můj život už není pastí,
našla jsem cestu štěstí.
Komentáře (2)
Komentujících (2)