Anotace: aneb o smrti versus životě... Jeden umírá, ale druzí ještě nechtěj žít.
už jsem to říkal, je mi smutno a tak po tom tvym malym městě chodim jen tak levou pravou šourám listí sem tam se letmo dotnu omítek některýho z domů těch malých uliček kde se dá lehce zabloudit když nedávám pozor a čtu ze starých otrhaných plakátů jako třeba z tohodle na divadlo utopie třeba ještě hrajou za 100 co mám po kapsách...
17.10.2005 21:24:00 | kulishak