Anotace: ...jde o můj spíše negativní pocit z poněkud přeintelektualizovaného večera, který jde proti přirozenému vyvěrání verše..
Nebudu psát pěkné, nebo líbilo. Já napíši svůj názor na tu báseň, což tady dělá málokdo. Bomba.
28.02.2008 10:00:00 | zabiják