Anotace: opravdu jsme jenom "tupá hovádka"?? ;)
Povinná četba pro "vlastence", kteří brání vlast proti vlasti samé..pchacha
12.06.2007 12:04:00 | Lukk
Problém je, že stádo v přírodě a ve společnosti nemá skoro nic společného. Zvířata se totiž obvykle vůbec nechovají jako "zvířata"...
Hezky jsi to napsala.
10.06.2007 20:24:00 | lidus
Asi jsem naivní, ale pořád si myslím, že "být stádo" je každého volba, ale na druhou stranu většina lidí si to takhle vybere, protože je to pohodlnější...hmm dneska si mě podnítila se krapet zamyslet:-)
08.06.2007 21:22:00 | paranoidandroid